Kulturfjesk i Ystad

Kulturfjesk 5-7 september 2013 – en upplevelse utöver det vanliga!

Teater

En Historia i Historien
Utgår från Charlotte Berlins museum, Dammgatan 23, 5/9 kl 19.00. IMG_2367
En vandrande stadsteater med Jessica Aleryd, Sara Kennedy, Lars Schilken och Johan Lundin. Både Karl XII och August Strindberg var faktiskt i Ystad. I verkligheten mötte de nog aldrig Charlotte Berlin och Per Helsa. Men i den dramatiseradegatuvandringen ”En historia i historien” vävs deras öden samman. Entré.

NöjeskaramellerNöjeskarameller på teatern
Ystads Teater, Sjömansgatan 13, 6/9 kl 19.00.
Nöjeskarameller med Jojje Jönsson, Siv “Augustina” Carlsson och Nöjeskompaniet är en “okomplicerad skrattfest” i två akter i revyform. Humor och sketcher varvas med mycket musik i ett högt tempo. Längd: 2 timmar inkl. paus.
Biljetter: http://www.ystadsteater.se eller Ystads Turistbyrå.

Sommarteatern
Stora scenen, Stortorget, 7/9 kl 13.00. IMG_9240
Sjunger låtar från Sommarteatern genom tiderna. Varje sommar sätts det upp teater i Ystad. Vi började 1996 och är nu ett sammansvetsat gäng barn och ungdomar mellan 4 och 30 år. Bakom oss har vi en hel del hängivna föräldrar som hjälper till med allt från bygge till café. Hilda och Anna Ståhl har ansvaret som konstnärliga ledare. Sedan 2006 har vi spelat familjemusikaler med egenskriven musik av David Hansson ute i Åbergs trädgård i Öja där vi har vår utomhusscen.

affischYstadrevyn
Stora scenen, Stortorget, 7/9 kl 14.00.
Ystadrevyn har ”PREMIÄR” under januari 2014 på Ystads Teater.

 

 

 

 

Advokatfirman Kåt AB
Biografteatern Scala, St. Östergatan 12, 7/9 kl 19-21. 4.2
Under förra sommaren sattes pjäsen “Advokatfirman KÅT AB” ihop bara på några veckor. Det var en så kallad speedproduktion, ett experiment som sålde slut varenda föreställning. Nu återvänder Teater Kevin och dess populära pjäs för att spelas upp under Kulturfjesk på den historiska biografen Scala. Pjäsen “Advokatfirman KÅT AB” av Teater Kevin ensambleProjektleds under Kevin Stridsberg Volmer och hans ensamble. Entré.

Lämna en kommentar